Ervaringen van onze leden

Wat vertellen onze leden over Idéfix?
"Daar ik zelf erg actief ben om altijd leuke dingen te organiseren in het verenigingsleven geniet ik er des te meer van dat ik bij Idéfix lekker kan trainen zonder alle “zorgen”, die een club ook vaak heeft."


****


"Het verschil met de hondencursus 14 jaar terug bleek groot: geen slipketting meer, belonen in plaats van straffen. Nu, 7 jaar later, oefenen we nog steeds, omdat we samen Idéfix zo gezellig vinden."****


"Ik mag dus nu wel zeggen dat we al ruim 16 jaar een leuke club hebben, mede dankzij het bestuur onder leiding van Mara en het enthousiasme van de leden."****


"Ik heb het bij Idéfix reuze naar mijn zin. En mijn hondjes vinden het ook heel leuk.

Kyvon vindt het superleuk op de club en gaat er graag heen (ik ook overigens!)."


****

"Ik heb een hele tijd gedacht dat het me nooit zou lukken, maar door de instructeurs bij Idéfix ben ik de moed niet verloren en is het me uiteindelijk gelukt."****


"Ik heb echt ontzettend veel geleerd in de tijd dat ik nu train bij de club en we leren nog steeds veel nieuwe dingen."


****


"Ik heb het bij deze vereniging heel goed naar mijn zin, vooral omdat gezelligheid en plezierig met je hond bezig zijn voorop staat en dat heeft mij vanaf het begin al getrokken."


****


"Ik vind Idéfix een leuke vereniging waar ik in een ontspannen en gemoedelijke sfeer van alles kan leren. Als je bezig zijn met je hond belangrijk vindt is Idéfix de perfecte vereniging."


****


"Wat ik zo leuk vind aan Idéfix zijn de activiteiten die er georganiseerd worden buiten de lessen om. En zo is dus ook de strandwandeling in oktober bij mij de meest favoriet. Lekker rennen met al mijn vriendjes van de club op het strand."


****


"Wij hebben Jennie als instructrice en die is zo enthousiast en straalt zoveel positiviteit uit. Maar dat zien wij ook bij de andere instructeurs. Iedereen is zo gedreven en heeft zoveel liefde voor de hond."


****


"Super, dat de mensen van de activiteitencommissie, steeds weer zulke leuke dingen organiseren. Hiervoor mogen we ze best wel eens bedanken!"


****


"Wij hebben het bij jullie Idéfix goed naar onze zin, onze complimenten voor jullie inzet, altijd goede organisatie, fijne activiteiten, die jullie voor alle hondenvrienden en honden toch maar weer iedere keer bedenken. Toppie!"


****


"Door de mantelzorgfunctie in de afgelopen jaren, zijn veel sociale contacten verloren gegaan. Bij Idéfix voel ik me prettig en dat ligt vooral aan de mensen om me heen, zowel instructeurs, als leden die samen met mij een cursus volgden of met mij deelnamen aan een van de activiteiten. Ik wilde dat toch even kwijt."


****


"Het is super toch om elkaar te laten weten hoe leuk je de cursussen vind en hoe fijn het is om met je hondje de trainingen te doen. Ik ben namelijk super enthousiast over zowel Idefix met alle fijne vrijwilligers die super hun best doen om het ons naar hun zin te maken, dan wel lekker samen met je lieve trouwe maatje even een uurtje of wat samen bezig zijn."


****


"Het is super dat er bij Idefix zulke leuke activiteiten georganiseerd worden. Erg gezellig met alle hondjes. Helaas heb ik het zwemmen met de honden afgelopen seizoen gemist….."